logo

 

Tinget_utmerkelser_lysere.jpg

(Gull-plakett mottaker, Tor Helge Skretting nr. to fra høyre - sammen med tre andre hederspris-mottakere fra andre klubber på forbundstinget i Bergen. Tor Helge var den eneste som ble hedret med plakett i gull.)

Det ble delt ut hedersbevisninger på NCF sitt forbundsting i februar. Sola Cykleklubbs leder og to av hans medspillere gjennom mange år ble hedret. Vi gratulerer!

Tor Helge Skretting fikk tildelt Norges Cykleforbunds høyeste utmerkelse - NCFs plakett i gull. Skretting har selv vært syklist, men har utmerket seg mer på det administrative plan. Han startet opp sykkelgruppen i IL Havdur i 1975, og har i flere tiår sittet som leder av denne og i Sola Cykleklubb. Tor Helge har vært arrangør og rittleder i mange ritt, også i mesterskap. I 38 år har han også bidratt som regional kommissær. Han er en av tre personer i sykkelmenigheten som også har mottatt UCIs Frivillighetspris. I tillegg har han mottatt flere utmerkelser som ildsjel og idrettspersonlighet lokalt og regionalt. Vi kunne listet opp veldig mye Tor Helge Skretting har bidratt med, men vi kan konkludere med at han har vært innom de fleste verv og funksjoner.

Per Åge Øglænd ble tildelt Fortjenestemerket for sin innsats i Sola Cykleklubb. Per Åge er rullestolbruker etter en trafikkulykke som 10-åring. Han har vært med i Sola CK siden 1996 og sittet i styret i 11 år, og vært både sekretariatssjef under NM Landevei i 2001, Nordisk Terreng/Utfor i 2004, NM Terreng i 2009 og i de fleste Sola Open rittene fra 1996-2014.

Kurt Skretting ble tildelt Fortjenestemerket for sin innsats i IL Havdur og Sola CK. Kurt har vært med i sykkelsporten siden 1970, først som aktiv i Sandnes SK og deretter som både aktiv og administrativ i IL Havdur og Sola CK. Han har sittet i styret i IL Havdur, og vært trener her i flere år. Han var med på å starte Sola CK og var klubbens første leder. Her har han også vært trener, rittleder og deltatt på mange dugnader. Han har også sittet i Rogaland Cyklekrets i trenerutvalget, og vært flittig benyttet som mekaniker for både landslag og klubblag.

Kontakt ossvm 350

Login