logo

Sola CK ble etablert 29.11 1990 av Tor Helge Skretting, som fremdeles er leder i klubben. Sola CK har i dag nærmere 250 medlemmer og er en av regionens største sykkelklubber. Klubben har stort fokus på aktiviteter for barn og unge. Sola CK har i den senere tid oppnådd gode resultater og er inne i en positiv utvikling etter at klubbhuset - TS-huset - og minivelodromen ble ferdigstilt i 2009 - 2011. Klubben er stolt over treningsanlegget i Hålandsmarka med terrengløype som er laget i samarbeid med velforeningen i området, minivelodrom og et klubbhus med oppholdsrom, kontor, garderober og en topputstyrt spinningsal med 15 sykler. Sola CK er først og fremst en breddeklubb, men har en av verdens mestvinnende syklister gjennom tidene, Gunn Rita Dahle, som medlem. Gjennom Gunn Ritas storeriumfer, er Sola CK Norges mestvinnende klubb internasjonalt med OL-gull, 10 VM-gull og 8 EM-gull! Sola CK ønsker å å utvikle klubbens aktiviteter, organisasjon og økonomi slik at vi kan imøtekomme de krav og utfordringer som våre medlemmer og samarbeidspartnere stiller. Vårt arbeid skal preges av frivillighet og bygge på verdiene fellesskap, helse, ærlighet og trygghet.

Strategidokumentet for 2012 - 2016.

vm 350